Menu
HotelSpecials.nl in Top 3 WUA top 100

HotelSpecials.nl in Top 3 WUA top 100

Door JosKoch op 06 september 2013

met 29 plekken gestegen ten opzichte van 2012.

Hotelboeker HotelSpecials.nl steeg in de WUA! top 100, met daarin de best presterende websites van 2013, maar liefst 29 plaatsen in de algemene top 100: van plaats 34 in 2012 naar plaats 5 in 2013. Binnen het segment ‘travelbranche’ steeg HotelSpecials.nl zelfs naar plaats 3, tegenover een plaats 13 in 2012.

Noon Design verzorgde in 2012 (mede) het concept voor de vernieuwde website en vervolgens het visuele ontwerp van praktisch alle pagina’s. Na de implementatie van het design is Noon Design bij HotelSpecials.nl betrokken gebleven als partij voor het ontwerp van usability gerelateerde zaken en introductie van nieuweonderdelen binnen de site, zoals het onlangs gelanceerde ‘Wintersport’ tabblad bij diverse hotels in Oostenrijk en het ‘Mijn HotelSpecials’ systeem.

BungalowSpecials.nl

Begin 2013 heeft Noon Design ook het concept en design verzorgt van BungalowSpecials.nl – een zusje van HotelSpecials.nl dat zich richt op het boeken van vakantiebungalows. Hoewel de sites zijn opgebouwd met een zelfde structuur en veel gemeen hebben is het ons toch gelukt om BungalowSpecials.nl een eigen identiteit te geven binnen de ‘-Specials’ familie, door het gebruik van een natuurlijk kleurenpallet. Deze kleuren, in combinatie met een aantal vertrouwde en terugkerende elementen vanuit HotelSpecials.nl maken dat BungalowSpecials.nl vertrouwd aanvoelt en je er makkelijk kunt vinden wat je zoekt. We verwachten dan ook dat het redesign óók deze site veel goed zal doen.

Deel, like of pin