Menu

Noon Design

Vinden, geïnspireerd raken, uitgelegd krijgen, Liken, delen of simpelweg iets willen kopen. Wij creëren, realiseren en optimaliseren doelgerichte en gebruiksvriendelijke sites, apps en campagnes.


https://noondesign.nl/wp-content/uploads/2015/06/Noon-Design-Profiel-Jos-Koch-De-Greiner-Haarlem.jpg

Jos Koch

Vond zichzelf zo’n 10 jaar geleden in Noon Design, na jaren lang als Lost Boy door het leven te zijn gegaan. Zijn voorliefde om complexe vraagstukken om te zetten in gebruiksvriendelijke- en aantrekkelijke interfaces is ontstaan bij Philips. Gek op mooie start-ups waar hij in gelooft, destilleert moeiteloos hoofdlijnen uit grote projecten en weet een gevoel uitstekend om te zetten in pixels. Vind het prachtig om bij de meest uiteenlopende bedrijfstypen in de keuken te snuffelen. Woont ondanks dat alles heerlijk op zijn eigen ontworpen ark aan Zijkanaal B.

Simone Toppers - Botanische tuin Zuidas

Sinds 2015 ben ik betrokken bij de Botanische tuin Zuidas (voormalige Hortus van de VU). Met de nieuwe naam moest er ook een nieuwe site komen.
Noon Design heeft een mooie vertaling gemaakt van het nieuwe logo naar een nieuwe site. Ondanks het beperkt beschikbare budget zijn zij instaat gebleken om een attractieve en goed functionerende site te ontwikkelen.
De zachte en ronde vormen sluiten goed aan bij de beleving van de tuin. Ondanks mijn matige kennis van de digitale tools ben ik in staat de site actueel te houden. En mocht er onverwacht een probleem voordoen waar ik zelf niet uitkom, staan Jos of Benjamin mij bij. Ze zijn creatief, oplossingsgericht en geduldig om het proces in lekentaal uit te leggen.

Boban Vukicevic - Comgate

Ik werk al 10 jaar met plezier met Noon Design. Het is een hoogwaardig visueel- en interactie ontwerpbureau met een schat aan ervaring. Deze vaardigheden gecombineerd met een pragmatische aanpak zorgt ervoor dat Noon Design altijd met prachtige oplossingen komt met een hoog WoW effect. Websites die door Noon Design worden opgeleverd zien er professioneel uit, zijn gebruiksvriendelijk en bovenal effectief. Hoogst aanbevolen.

Jaap Santifort - Drogisterij.net

Noondesign ken ik al jaren. Jos en Benjamin kunnen zich goed inleven in mij als opdrachtgever. Maar ze nemen gelukkig niet alle plannen klakkeloos over en blijven kritisch meedenken. Het eindresultaat is een functionele webwinkel in een mooi vormgegeven jasje. Helemaal anno nu!

Ondertussen in haarlem

Noon Design werkt(e) voor

AD Achtung! Addition Amber Alert Anymobile Baker & McKenzie Beleggingsflits Bex.nl Boabab BoerenBed BookerZzz Botanische Tuin Zuidas Bouwunits.nl Boútriba BungalowSpecials Chantal Lefeber Comgate Cor Cycletours De Gouden Makelaar De Greiner De Stulp De Wedstrijden Direct Wonen Drogisterij.net Easy Washer Elsevier Fagron GNR8 GSG Architecten Gebouwenmarkt Gemeente Amsterdam GiftFor2 GiftForYou Globe Helm & Heus Makelaars Hier Makelaars Home 4 You HotelSpecials HotelSpecials HotelWeek Intermediair KNVB / Oad KPMG Kras Leren en Werken – UWV Lily Lotus Lost Boys Musea in Drenthe Newzoo Newzoo Nike Nivel Nuon Oad reizen Olsthoorn Makelaars Ombudsman O´neill Pathé Poort 80 Puur Exclusief Puur Makelaars RVS Design Raad van State Realmee Seat Simyo Sita Staal Bankiers StarCabin Stoflab Struik Studio Online TBWA Talpa TechniekTalent Tempo Team TomTom VPPerform Vergelijk Versatel Zuumu