Menu
Nieuwe website voor Chantal Lefeber Makelaardij - Chantal Lefeber

Chantal Lefeber

Nieuwe website voor Chantal Lefeber Makelaardij

Chantal Lefeber Makelaardij, met kantoor in Lisse, is actief in de bollenstreek en de Haarlemmermeer. Als onderdeel van ZekerVia.nl, was er nog geen ‘eigen’ website.

We ontwierpen, bouwden en implementeerden voor Chantal Lefeber Makelaardij een nieuwe website op basis van WordPress, die aansloot bij haar bestaande huisstijl van brochures en reclamemateriaal. Het ontwerp is fris en simpel door het gebruik van een beperkt aantal kleuren en de woningen en projecten staan, met heel veel grote foto’s, centraal. Op de detailpagina’s van woningen kunnen met interactieve kaarten de dichtstbijzijnde voorzieningen worden ingezien. De staat van de buurt is inzichtelijk gemaakt op basis van CBS data, gepresenteerd in grafieken en statistieken. Chantallefeber.nl kent uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden, die gebruikers in hun eigen ‘mijn’-omgeving kunnen bewaren. Bij het aanmelden van nieuw aanbod ontvangen ze dan automatisch een mailnotificatie. Individuele huizen kunnen worden opgeslagen en worden voorzien van een snelle notitie.

De site is helemaal ‘fluid responsive’ en werkt goed op grote desktopapparaten, tablets en kleinere laptops en smartphones. Alle bijkomende HTML, JavaScript en PHP ontwikkelde Noon Design op maat en vanuit ons eigen kantoor in Haarlem.

Concept

Concept

Design

Design

Webdevelopment

Webdevelopment

Optimalisatie

Optimalisatie
Homepagina - Chantal Lefeber Homepagina
Woningaanbod en buurtinformatie - Chantal Lefeber Woningaanbod en buurtinformatie
UI elementen - Chantal Lefeber UI elementen
Nieuwbouwprojecten en medewerker detailpagina - Chantal Lefeber Nieuwbouwprojecten en medewerker detailpagina
Deel, like of pin