Menu
IoT Website: Comgate - Comgate

Comgate

IoT Website: Comgate

Niet alleen computer’s en smartphone’s zitten op internet, maar ook vliegtuigtrappen (ja, echt!), parkeermeters en auto’s doen mee. The Internet Of Things, of IoT.

Voor Capestone maakten we een WordPress website met op maat gemaakt thema in meerdere talen, voor hun nieuwe merk Comgate. Speciaal gericht op IoT hardware, consultancy en management. We gaven een ‘droog’ onderwerp als The Internet Of Things een toegankelijk gezicht door illustraties te gebruiken, die bewegen en snorren op de homepage. In combinatie met het kleurenpallet van Capestone en een slab-achtig font voelt de site heel laagdrempelig aan. Er werden ‘ingangen’ gemaakt voor Oplossingen – of diensten – en Toepassingen: sectoren en mogelijkheden waarin IoT kan bijdragen aan je business. Daarnaast bouwden we event-overzichten, reseller-opties en een speciaal formulier voor het direct bestellen van IoT simkaarten in. Alle pagina’s kunnen vanuit WordPress worden ingevoerd in meerdere talen.

We maakten de site fluid responsive tussen en dekstop- en tabletapparaten en optimaliseerde hem voor gebruik op smartphone’s. Klik hier om naar de website te gaan.

Concept

Concept

Design

Design

Webdevelopment

Webdevelopment

Optimalisatie

Optimalisatie
IoT Simcard overzicht en detail animaties - Comgate IoT Simcard overzicht en detail animaties
Typografie, kleuren en illustraties - Comgate Typografie, kleuren en illustraties
Boban Vukicevic - Comgate

Ik werk al 10 jaar met plezier met Noon Design. Het is een hoogwaardig visueel- en interactie ontwerpbureau met een schat aan ervaring. Deze vaardigheden gecombineerd met een pragmatische aanpak zorgt ervoor dat Noon Design altijd met prachtige oplossingen komt met een hoog WoW effect. Websites die door Noon Design worden opgeleverd zien er professioneel uit, zijn gebruiksvriendelijk en bovenal effectief. Hoogst aanbevolen.

Over Ons en Contactpagina - Comgate Over Ons en Contactpagina
Deel, like of pin