Menu
concept, design en bouw van responsive blog hotelspecials - HotelSpecials

HotelSpecials

concept, design en bouw van responsive blog hotelspecials

HotelSpecials is een internationale aanbieder van korte vakanties. Het aanbod bestaat uit aanbiedingen van meer dan 5.000 hotels in 8 verschillende landen. Via diverse websites worden deze aanbiedingen gepubliceerd, zoals www.hotelspecials.nl en www.hotelspecials.de.

Noon design heeft het concept, het design en de bouw gerealiseerd van het blog voor HotelSpecials. Via dit blog publiceert HotelSpecials content die niet op de reguliere websites past, zoals winacties, tips en thema artikelen. Het design is modern en sluit goed aan bij de huisstijl. Het gebruikte CMS is WordPress binnen een multisite-configuratie. Hierdoor kunnen vrij eenvoudig nieuwe weblogs worden toegevoegd in een andere taal.
Het blog is technische gerealiseerd binnen hetzelfde framework als het blog voor bungalowspecials. Hierdoor is het onderhoud centraal geregeld en kunnen doorontwikkelingen sneller worden uitgerold over alle blogs van de diverse labels. De Nederlandse variant van het blog is op te vragen via het adres: blog.hotelspecials.nl.

Concept

Concept bepaalt voor een weblog waar informele content kan worden gepubliceerd..

Concept

Design

Het design is een variant op de bestaande huisstijl. Het oogt moderner en het gebruik van grote beelden zorgt voor extra beleving. Er is ook een variant van het logo ontworpen.

Design

Webdevelopment

De blogs zijn volledig mobile responsive. Noon design is verantwoordelijk voor het onderhoud en de optimalisatie.

Webdevelopment
Artikel detailpagina en categorie overzichtspagina - HotelSpecials Artikel detailpagina en categorie overzichtspagina
Nieuw lettertype voor logo, ontwerp iconen en keuze kleuren - HotelSpecials Nieuw lettertype voor logo, ontwerp iconen en keuze kleuren
Homepage en detailpagina van een artikel - HotelSpecials Homepage en detailpagina van een artikel
Blogintegratie op 'algemene' website op relevante plekken middels blokken met 'live' content van het blog - HotelSpecials Blogintegratie op 'algemene' website op relevante plekken middels blokken met 'live' content van het blog
Deel, like of pin