Menu
Design en development van innovatieve makelaarssite - Puur Makelaars

Puur Makelaars

Design en development van innovatieve makelaarssite

Puur makelaars is een makelaarskantoor met vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Bloemendaal en Heemstede. Het kantoor is zeer succesvol, wat voor een groot deel is te danken aan de innovatieve online aanpak.
Noon design heeft voor Puur Makelaars de nieuwste versie van de website www.puurmakelaars.nl gerealiseerd inclusief, concept, design en development. De site moet de beste online beleving bieden aan woningzoekers en woningkopers.

Tijdens de bouw is extreem veel aandacht besteed aan de vindbaarheid door zoekmachines. Dit is deels geoptimaliseerd in de techniek en deels qua invoermogelijkheden in het CMS. Ook qua performance is veel aandacht gegeven aan de techniek. Uiteraard is de site mobielvriendelijk, zodat deze goed zichtbaar is op zowel desktop, tablet en mobiel. Qua invoer is er een connectie gemaakt met uit NVM-uitwisselingsteeem TIARA, waardoor de woningen maar op één plek ingevoerd hoeven te worden.

Concept

Samen met de klant is de inhoud van de site gedetailleerd bepaald. Ook een uitgebreide analyse van makelaarssites wereldwijd was onderdeel van deze fase.

Concept

Design

Het ontwerp van de site is zeer vernieuwend. Het minimalistische design en het gebruik van grote beelden zorgen voor de best mogelijke beleving.

Design

Webdevelopment

De website is gerealiseerd in WordPress. Daarnaast is er een aparte engine ontwikkeld die informatie van de woningen opvraagt bij het NVM- uitwisselingssysteem TIARA.

Webdevelopment

Optimalisatie

Om de markt voor te blijven zijn er continu doorontwikkelingen op basis van A/B-tests. Ook is er regelmatig overleg met de klant om te inventariseren welke nieuwe kansen er zijn.

Optimalisatie
Woning detailpagina en zoekresultaatpagina met lijst en kaart - Puur Makelaars Woning detailpagina en zoekresultaatpagina met lijst en kaart
Nieuwe iconen en frisse kleuren - Puur Makelaars Nieuwe iconen en frisse kleuren
Zoeken met behulp van woonstijlen en de persoonlijke pagina's van de medewerkers - Puur Makelaars Zoeken met behulp van woonstijlen en de persoonlijke pagina's van de medewerkers
Pagina met buurtinformatie en overzichtspagina van alle vestigingen - Puur Makelaars Pagina met buurtinformatie en overzichtspagina van alle vestigingen
Deel, like of pin