Menu
Concept, design en development van visuele site - Addition

Addition

Concept, design en development van visuele site

Addition ontwerpt en realiseert decors en stands voor televisiemaatschappijen en voor de standbouw industrie.

Noon design heeft voor Addition het concept voor de nieuwe website addition.nl bedacht en de site gerealiseerd met het CMS WordPress. Om op te vallen in de branche is een nieuwe kleur toegepast die heel herkenbaar is. Ook is er een fris beeldelement (gedachtenwolk) ontworpen en consequent verwerkt in de site. De projecten van Addition zijn overwegend visueel. Dat komt in de nieuwe site volledig tot zijn recht door de projecten centraal te zetten en door grote afbeeldingen te gebruiken.

Concept

In de nieuwe site staan de projecten centraal in plaats van het bedrijf. Ook is het beeld leidend gemaakt, omdat de projecten heel visueel zijn.

Concept

Design

Er is een nieuwe kleur bedacht die afwijkt in de branche zodat Addition veel herkenbaarder is geworden. Er is ook een redesign van het logo uitgevoerd.

Design

Webdevelopment

De site is volledig mobile responsive, waardoor deze op elk apparaat de beste beleving geeft. Het gebruikte CMS is WordPress.

Webdevelopment
Project detailpagina en overzichtspagina van de projecten - Addition Project detailpagina en overzichtspagina van de projecten
Redesign logo, nieuwe kleuren en ontwerp iconen - Addition Redesign logo, nieuwe kleuren en ontwerp iconen
Detailpagina voor een van de diensten en de contactpagina - Addition Detailpagina voor een van de diensten en de contactpagina
Deel, like of pin