Menu
Concept, design en development van een inspirerende site - Lily Lotus

Lily Lotus

Concept, design en development van een inspirerende site

Lily Lotus heeft meerdere vestigingen waar je yoga- en pilateslessen kan volgen. Het is een plek waar je even uit de drukte van alledag kunt stappen en waar je stilte kunt vinden en tijd voor jezelf.

Voor Lily Lotus heeft noon design het volledige ontwikkeltraject verzorgd van een nieuwe inspirerende website op www.lilylotus.nl. Van concept, naar design, tot bouw. De nieuwe website moet de lokale vindbaarheid van het bedrijf vergroten, het merk professioneel presenteren en de lessen promoten. Daarnaast is het een extra communicatiekanaal met de bestaande klanten. Via de website blijven zij op de hoogte van het lesrooster, alle activiteiten en relevant nieuws. Lily Lotus kan op een gebruiksvriendelijke manier zelf de informatie in de site wijzigen, zoals het rooster, de lessen, het nieuws en de algemene informatie per vestiging.

Concept

Op basis van diverse gesprekken is een helder concept bepaald voor de nieuwe site inclusief de verschillende vestigingen en de implementatie van het lesrooster.

Concept

Design

De nieuwe site is visueler geworden en in lijn met de huisstijl. Er zijn meer kleuren gebruikt volgens een nieuw gekozen kleurenpallet. Hierdoor is de presentatie professioneel geworden.

Design

Webdevelopment

Voor het CMS is WordPress gekozen. De site is mobile responsive, zodat deze goed werkt op desktop, tablet en mobiel. Het onderhoud van het CMS wordt door noon design verzorgd.

Webdevelopment
Overzichtspagina van alle massages en overzichtspagina van alle disciplines - Lily Lotus Overzichtspagina van alle massages en overzichtspagina van alle disciplines
Visuele stijl met nieuwe kleuren, texturen en vormen - Lily Lotus Visuele stijl met nieuwe kleuren, texturen en vormen
Homepage en rooster dat via cms volledig aanpasbaar is - Lily Lotus Homepage en rooster dat via cms volledig aanpasbaar is
Deel, like of pin