Menu
Concept, design en development verhuursite voor bouwunits - Bouwunits.nl

Bouwunits.nl

Concept, design en development verhuursite voor bouwunits

Via de website Bouwunits.nl kunnen bedrijven online een bouwunit huren, zoals bouwketen, schaftketen, directieketen, portiersunits, containers en geschakelde units.

Noon design heeft de website bouwunits.nl gerealiseerd. Hierbij is het volledige ontwikkeltraject doorlopen: concept, design en realisatie. Via de website kunnen bezoekers een offerte opvragen door zelf hun bouwunit te configureren. Deze offerte ontvangen ze direct per e-mail. De configurator bevat alle elementen die nodig zijn om de prijs te bepalen. Hierdoor hoeft Bouwunits.nl dit niet zelf meer te doen: ze ontvangen nu elke offerte-aanvraag als lead in hun mailbox. Het invoeren van bouwunits kan de klant zelf eenvoudig doen via het Content Management Systeem (CMS) WordPress.

Concept

Er is een compleet nieuw concept bedacht om het merk online goed neer te zetten en om zoveel mogelijk online offerteaanvragen te genereren.

Concept

Design

Het design van de nieuwe site zorgt dat Bouwunits.nl een eigen identiteit heeft, maar dat het ook goed past bij de lijn van de andere sites van het bedrijf.

Design

Webdevelopment

De site is gerealiseerd met WordPress, waarbij veel aandacht is gegeven aan de mobielvriendelijkheid. Hierdoor kunnen offertes ook mobiele aangevraagd worden.

Webdevelopment

Optimalisatie

Bepaalde elementen in de site zijn direct verbeterd op basis van diverse A/B-tests. Dankzij deze tests wordt inzichtelijk wat voor specifieke situatie de beste opzet is.

Optimalisatie
Detailpagina van een bouwunit (stel zelf samen) en pagina met overzicht van de diensten - Bouwunits.nl Detailpagina van een bouwunit (stel zelf samen) en pagina met overzicht van de diensten
Ontwerp logo en illustraties. Bepalen kleurenpalet. - Bouwunits.nl Ontwerp logo en illustraties. Bepalen kleurenpalet.
Occasion overzichtpagina en de detailpagina van een occasion - Bouwunits.nl Occasion overzichtpagina en de detailpagina van een occasion
3D-illustraties voor de diverse type bouwunits - Bouwunits.nl 3D-illustraties voor de diverse type bouwunits
Deel, like of pin