Menu
Concept en design voor website Nivel - Nivel

Nivel

Concept en design voor website Nivel

Het Nivel is het Nederlands Instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg.

Het Nivel werkte met verschillende sites om content te publiceren. Hierdoor was er geen eenduidige uitstraling en de inhoud was versplinterd. Noon design heeft een oplossing bedacht om al die informatie onder te brengen in één site. Deze nieuwe site moest het Nivel een moderne uitstraling geven. Bij het design is extra aandacht gegaan naar de typografie, omdat er veel content in de site zou komen. De leesbaarheid was dus erg belangrijk. Er is gezocht naar huisstijlelementen die de website een modern uiterlijk geven, zonder af te leiden van de content. Voor de homepage en landingspagina’s zijn illustraties ontworpen om een actueel thema op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Concept

Helder concept bedacht voor één platform waar alle content van het Nivel logisch samen komt.

Concept

Design

Omdat het Nivel de website in eigen huis zou bouwen, heeft noon design losse elementen ontworpen zoals de navigatie, blokken voor tags, nieuws, projecten en publicaties. Op basis van dit design is de site gerealiseerd.

Design
Landingspagina van een thema en een uitgebreide pagina per onderzoeker - Nivel Landingspagina van een thema en een uitgebreide pagina per onderzoeker
Toegang tot onderzoeksdata en homepage - Nivel Toegang tot onderzoeksdata en homepage
Deel, like of pin