Menu
Concept, ontwerp en realisatie van online applicatie VPPipeline - VPPerform

VPPerform

Concept, ontwerp en realisatie van online applicatie VPPipeline

Het bedrijf VPPerform geeft via de online applicatie VPPipeline aan IT-bedrijven inzicht in ICT-transacties in Nederland. Op basis van een abonnement kunnen de IT-bedrijven via de applicatie contractinformatie van grote ICT-projecten zoeken en inzien.

VPPerform te Arnhem vroeg Noon Design een online applicatie te ontwikkelen, concept, design en bouw. Omdat er veel interactieve grafieken en andere logica in de applicatie zit hebben we eerst een interactie ontwerp gemaakt. De online applicatie heeft als basis een geavanceerde database met uitgebreide contractinformatie. Abonnees kunnen deze contracten op allerlei manieren doorzoeken. Ook is er een visualisatietool gemaakt waardoor in één oogopslag is te zien wanneer bepaalde contracten aflopen.

Voor de realisatie van de applicatie is gekozen voor een custom CMS, met als basis ExpressionEngine. Klik hier om naar website van VPPipeline te gaan. De applicatie is alleen beschikbaar na inlog.

Concept

De wens van VPPipeline om informatie van ICT-contracten beschikbaar te maken, is door noon design vertaald in een unieke online applicatie.

Concept

Design

Design van een frisse en gebruiksvriendelijke interface en een intuïtieve visualiatietool voor contracten. Hierdoor is de complexe contractinformatie makkelijk te vinden.

Design

Webdevelopment

Zowel de front-end als de backend is door noon design gerealiseerd op basis van maatwerk code.

Webdevelopment
Contract detailpagina en een detail van de kalenderpagina - VPPerform Contract detailpagina en een detail van de kalenderpagina
Overzicht rapporten en detail van de contract overzichtspagina - VPPerform Overzicht rapporten en detail van de contract overzichtspagina
Deel, like of pin