Menu
Conversiegerichte website voor bedrijfsverzamelgebouw - Stoflab

Stoflab

Conversiegerichte website voor bedrijfsverzamelgebouw

Het StofLab is een uniek bedrijfsverzamelgebouw in Haarlem dat zich in voornamelijk richt op kleine bedrijven in de modebranche en in de creatieve sector.

Noon design was verantwoordelijk voor het concept, het ontwerp en voor de bouw van de mobile responsive website. De uitwerking is een kwalitatieve site die goed laat zien hoe aantrekkelijk, dynamisch en modern het gebouw is, welke ruimtes nog beschikbaar zijn en wat de kosten hiervan zijn. Daarnaast zijn er slimme call-2-actions toegevoegd, waardoor de website zeer conversiegericht is. Ook de bedrijven kunnen zich via een eigen pagina presenteren. De beheerder van het gebouw kan zeer eenvoudig de informatie van de ruimtes wijzigen. Voor herkenbaargeid is de stijl van de site ook doorgezet naar diverse social media profielen als Facebook, LinkedIn, twitter en Google+.

Concept

Samen met de opdrachtgever en diverse mensen uit de doelgroep, heeft noon design alle relevante informatie verzameld en vertaald naar een eigentijds concept.

Concept

Design

De website bestaat uit losse elementen die lijken te zweven, gecombineerd met cirkels en iconen. De kleuren op dit pallet zijn oranje, wit en een aantal bruin- en grijstinten.

Design

Webdevelopment

Voor het CMS is WordPress gebruikt. De website is volledig mobile responsive, zodat deze de juiste beleving geeft op desktop, tablet en mobiel.

Webdevelopment
Overzicht van beschikbare ruimtes en de detailpagina van een van de ruimtes - Stoflab Overzicht van beschikbare ruimtes en de detailpagina van een van de ruimtes
Keuze kleuren, typografie, texturen en ontwerp iconen - Stoflab Keuze kleuren, typografie, texturen en ontwerp iconen
De homepage en de detailpagina van een van de bedrijven - Stoflab De homepage en de detailpagina van een van de bedrijven
Nieuwsbericht en overzichtspagina nieuwsberichten - Stoflab Nieuwsbericht en overzichtspagina nieuwsberichten
Deel, like of pin