Menu
Nieuwe website voor De Gouden Makelaar - De Gouden Makelaar

De Gouden Makelaar

Nieuwe website voor De Gouden Makelaar

In opdracht van MiKoti ontwierpen en bouwden we met behulp van het MiKoti platform een nieuwe website voor de Gouden Makelaar op basis van WordPress, die aansloot bij het logo. Het ontwerp is stijlvol en simpel door het gebruik van een beperkt aantal kleuren en herkenbare typografie. Op de detailpagina’s van woningen kunnen met interactieve kaarten de dichtstbijzijnde voorzieningen worden ingezien. De buurt is inzichtelijk gemaakt op basis van CBS data, gepresenteerd in grafieken en statistieken. Degoudenmakelaar.nl kent uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden, die gebruikers in hun eigen ‘mijn’-omgeving kunnen bewaren. Bij het aanmelden van nieuw aanbod ontvangen ze dan automatisch een mailnotificatie. Individuele huizen kunnen worden opgeslagen en worden voorzien van een snelle notitie.

De site is helemaal ‘fluid responsive’ en werkt goed op grote desktopapparaten, tablets en kleinere laptops en smartphones. Alle bijkomende HTML, JavaScript en PHP ontwikkelde Noon Design op maat en vanuit ons eigen kantoor in Haarlem.

De Gouden Makelaars verkopen huizen op toplocaties in het Gooi. De Gouden Makelaar verkoopt villa’s, woningen, appartementen en bouwgronden in Laren, Blaricum of Huizen en of directe omgeving (Bussum, Eemnes, Hilversum, Naarden).

Concept

Concept

Design

Design

Webdevelopment

Webdevelopment

Optimalisatie

Optimalisatie
Homepage - De Gouden Makelaar Homepage
Zoekresultaat en Plaatspagina - De Gouden Makelaar Zoekresultaat en Plaatspagina
Kleuren, iconen, typografie - De Gouden Makelaar Kleuren, iconen, typografie
Succesvol verkocht en Blog overzicht - De Gouden Makelaar Succesvol verkocht en Blog overzicht
Deel, like of pin