Menu
Concept, design & realisatie website creatieve hotspot Haarlem - De Greiner

De Greiner

Concept, design & realisatie website creatieve hotspot Haarlem

In de Haarlemse buurt Rozenprieel is bedrijfsverzamelgebouw De Greiner te vinden. Dit markante gebouw uit de jaren 30, biedt onderdak aan creatieve ondernemers uit Haarlem en omgeving. Ook noon design heeft haar kantoor in dit inspirerende gebouw.

In samenwerking met woningbouwvereniging Ymere (de exploitant van het gebouw) en Bas van Vuurde, heeft noon design de website degreiner.nl ontworpen en gerealiseerd in het CMS WordPress. De site geeft informatie over het gebouw, over de beschikbare ruimtes en over de gevestigde bedrijven. Elk bedrijf uit De Greiner kan zich op een laagdrempelige manier via de site presenteren. Op de homepagina wordt ad-random het werk van de huurders gepresenteerd.

Concept

Er is gekozen voor een neutrale presentatie om het werk van alle huurders goed tot zijn recht te laten komen.

Concept

Design

In het design van de site komen de typografie en de kleuren van het gebouw terug.

Design

Webdevelopment

De site is gemaakt met WordPress. Nieuwe huurders en gerelateerd werk kunnen makkelijk worden toegevoegd via het CMS.

Webdevelopment
Detailpagina van een huurder en de overzichtspagina van alle huurders - De Greiner Detailpagina van een huurder en de overzichtspagina van alle huurders
De homepagina is één lange pagina met random blokjes. Deze scrolt horizontaal voorbij. - De Greiner De homepagina is één lange pagina met random blokjes. Deze scrolt horizontaal voorbij.
Deel, like of pin