Menu
Ontwerp, design en development van modulaire website - StarCabin

StarCabin

Ontwerp, design en development van modulaire website

StarCabin is gespecialiseerd in tijdelijke huisvesting. Het bedrijf levert flexibele bouwsystemen voor tijdelijke huisvesting van 1 maand tot 5 jaar en langer.

Voor StarCabin heeft noon design een nieuwe versie van de website starcabin.nl ontworpen en gerealiseerd in WordPress. De website is opgebouwd via een blokkenstructuur ten behoeve van de mobile responsiveness. De klant kan zelf content toevoegen en bestaande content wijzigen. Ook de bouwsystemen kunnen door de klant worden ingevoerd en zijn makkelijk te koppelen aan toepassingen (inzetbaar voor) en aan de verschillende sectoren. Tevens kunnen banners worden ingevoerd en kan aanbod van de site gebouwenmarkt.nl worden gekoppeld.

Concept

Redesign van het bestaande merk naar een nieuw en modern online concept.

Concept

Design

Het design van de nieuwe website is directer geworden. De traditionele uitstraling is qua design en beleving omgezet naar een echt online merk.

Design

Webdevelopment

De website is opgezet met het Content Management Systeem (CMS) WordPress. De site is volledig mobile responsive. Het onderhoud wordt door noon design verzorgd.

Webdevelopment
Overzichtspagina van sectoren en de detailpagina van een sector (bijvoorbeeld Onderwijs) - StarCabin Overzichtspagina van sectoren en de detailpagina van een sector (bijvoorbeeld Onderwijs)
Design nieuw logo, nieuw kleurenpallet en het ontwerp van diverse illustraties  - StarCabin Design nieuw logo, nieuw kleurenpallet en het ontwerp van diverse illustraties
Oplossing voor sector (bijvoorbeeld studentenhuisvesting) en overzicht van beschikbare units - StarCabin Oplossing voor sector (bijvoorbeeld studentenhuisvesting) en overzicht van beschikbare units
Overzicht van bouwsystemen en de detailpagina van een bouwsysteem (geschakelde units) - StarCabin Overzicht van bouwsystemen en de detailpagina van een bouwsysteem (geschakelde units)
Nieuws detailpagina en overzichtspagina nieuws - StarCabin Nieuws detailpagina en overzichtspagina nieuws
Deel, like of pin