Menu
Website voor onafhankelijke makelaar - Home 4 You

Home 4 You

Website voor onafhankelijke makelaar

Home 4 You makelaars uit Dordrecht wilde hun bestaande website graag vernieuwen. Ze vroegen Noon Design het ontwerp en de ontwikkeling te doen. Home 4 You is onafhankelijk van brancheverenigingen en maakt voor de invoer van woningen geen gebruik van kantoor automatiserings software. De gehele workflow voor het plaatsen van aanbod wordt vanuit het WordPress CMS ondersteunt.

We maakten een website met WordPress CMS, met alle benodigdheden voor een makelaar. Uitgebreide zoekmogelijkheden op plaats, straat, buurt of wijk, speciale filters en een Google Maps kaart die, wanneer zoom- of positie wordt aangepast alleen aanbod binnen dat gebied toont. Ook woonstijlen roepen zoekresultaat op: woningen die voldoen aan een bepaalde stijl waarnaar een bezoeker op zoek is, zoals bijvoorbeeld een jaren 30- of ultra luxe woning. Op hand-held devices kan ook op de GPS locatie, in een straal van 1.5km, gezocht worden. Ook het bestaande kleurenpallet maakt de site eigen, met simpele vormen en duidelijke blokken. Woningen in de site worden via een XML koppeling doorgezet naar grote onroerend-goed sites zoals Funda en Jaap.

De site is uiteraard geschikt voor desktop’s, tablets en smartphones met voor elke type apparaat een eigen viewport. Klik hier om naar de website te gaan.

Concept

Concept

Design

Design

Webdevelopment

Webdevelopment

Optimalisatie

Optimalisatie
Homepagina en aanbod overzicht - Home 4 You Homepagina en aanbod overzicht
Woning detail pagina en buurtinformatie - Home 4 You Woning detail pagina en buurtinformatie
Kleuren, iconen en UI elementen - Home 4 You Kleuren, iconen en UI elementen
Over ons en pagina met klantenbeoordelingen - Home 4 You Over ons en pagina met klantenbeoordelingen
Deel, like of pin