Menu
Realisatie moderne meertalige reis weblogs - BungalowSpecials

BungalowSpecials

Realisatie moderne meertalige reis weblogs

BungalowSpecials is een online vakantieaanbieder met een specialisme in het aanbieden van accommodaties op vakantieparken in 8 verschillende landen. Dit aanbod wordt op verschillende websites gepubliceerd, zoals www.bungalowspecials.nl en www.ferienparkspecials.de.

Naast de websites wilde Bungalowspecials ook weblogs om content te kunnen publiceren die qua inhoud niet op de “normale” websites past. Deze content dient ter inspiratie voor de vakantiegangers en is tevens een belangrijke verkeersbron. Noon design heeft het concept voor de blogs bedacht , vertaald naar een modern design en vervolgens ontwikkeld in het CMS WordPress. De blogs zijn multisite opgezet, waardoor deze vanuit één omgeving worden beheerd. Het is daarbij zeer eenvoudig om een nieuw blog (in een nieuwe taal) toe te voegen. De Nederlandse variant van de blog is te zien op: blog.bungalowspecials.nl.

Concept

Op basis van diverse meetings is input verzameld. Deze informatie is vertaald naar het concept en een definitie van de functionele eisen voor de blogs.

Concept

Design

Het ontwerp is een vernieuwing van de bestaande huisstijl: het is moderner en er worden grotere visuals gebruikt voor extra beleving. Ook is een variant van het logo gemaakt.

Design

Webdevelopment

De blogs zijn mobile responsive, waardoor deze optimaal werken op desktop, tablet en mobiel. Noon design is verantwoordelijk voor het onderhoud en voor de optimalisatie.

Webdevelopment
Artikel detailpagina en artikel overzichtspagina - BungalowSpecials Artikel detailpagina en artikel overzichtspagina
Uniek lettertype voor het Reisblog logo, custom iconen en eigen kleuren - BungalowSpecials Uniek lettertype voor het Reisblog logo, custom iconen en eigen kleuren
Homepage en artikel detailpagina - BungalowSpecials Homepage en artikel detailpagina
Deel, like of pin