Menu
Concept en design van een client portal - Newzoo

Newzoo

Concept en design van een client portal

Newzoo is een internationaal, full-serivce, marktonderzoek- en consultancybedrijf dat zich volledig richt op de gamebranche.
Voor Newzoo heeft noon design een intuïtief concept bedacht voor een client portal. Via deze client-omgeving (achter login) kunnen klanten zien welke data / rapporten beschikbaar zijn. Sommige rapporten zijn gratis en kunnen direct worden gedownload. Betaalde rapporten kunnen via de omgeving worden besteld. Ook is het mogelijk om rapporten toe te voegen aan een favorietenlijst. Daarnaast is er een overzicht van eerder gekochte producten en er is een mogelijkheid om de eigen gegevens in te zien en te wijzigen. Noon design heeft het concept van de client portal doorgezet naar een volledig design.

Eerder heeft noon design het concept van de corporate website newzoo.com bedacht, ontworpen en gerealiseerd met het CMS WordPress.

Concept

Via diverse sessies zijn alle wensen en eisen van de client portal bepaald, alsmede een inventarisatie van de gewenste functionaliteiten. Dit is vertaald naar een helder concept.

Concept

Design

Het concept is volledig uitgewerkt in een design van alle schermen en het ontwerp van diverse visuele elementen. Op basis van dit design hebben de programmeurs de portal gerealiseerd.

Design
Diverse schermen van de client portal. Links een gratis download en rechts een betaald rapport - Newzoo Diverse schermen van de client portal. Links een gratis download en rechts een betaald rapport
Ontwerp van diverse grafische elementen - Newzoo Ontwerp van diverse grafische elementen
Deel, like of pin