Menu
Newzoo Website - Herpositionering - Newzoo

Newzoo

Newzoo Website - Herpositionering

Metrics is wat de klok slaat bij Newzoo. Met klanten als Apple, Google en Blizzard Activision leveren ze marktdata, insights en prognoses op het gebied van Games, Esports en Mobile.

Noon Design is de vaste partner voor de online en merk strategie, design en development en dus mochten we in 2015 meewerken aan de herpositionering Newzoo. Doel was om de grote hoeveelheid kennis  die Newzoo bezit beter naar voren te laten komen, kennis die zowel breedte als diepte heeft. Noon Design bedacht een nieuwe navigatie structuur waarbij het aantal hoofdpijlers is teruggebracht tot 2; inzicht en solutions. De bestaande en nieuwe content en data wordt vindbaar en wordt beter gepresenteerd door de introductie van thema’s. We ontwikkelden een interactie ontwerp voor de site, met veel complexe producten en thema’s. Dit zijn landingpagina’s met een instap op marktsegment (o.a. Console, PC, Mobile), specifiek land of content-type (zoals artikelen, rankings). Data wordt gepresenteerd in kleine infographics en alle thema’s kunnen met elkaar worden gecombineerd om een narrow-down te doen. Zo kan een land-pagina bijvoorbeeld worden gecombineerd met een martksegment, zodat alleen content die voor beide relevant is over blijft.

Concrete producten zijn te vinden onder solutions, met naar wens aanpasbare pakketten van bijvoorbeeld downloadbare rapporten die direct via creditcard kunnen worden afgerekend. Naast het Interactie Ontwerp maakten we ook het Visuele Ontwerp, ondersteunden we in de creatie van de HTML, PHP en JavaScript en adviseerden we over het te gebruiken Application Model. De website is in samenwerking met Newzoo volledig in WordPress gemaakt. Klik hier om naar de website te gaan.

Concept

Concept

Design

Design

Webdevelopment

Webdevelopment

Optimalisatie

Optimalisatie
Solutions overzicht en Thema pagina - Newzoo Solutions overzicht en Thema pagina
Over ons en Insights overzicht pagina - Newzoo Over ons en Insights overzicht pagina
UI elementen - Newzoo UI elementen
Contact en Thema pagina - Newzoo Contact en Thema pagina
Icons en UI elementen - Newzoo Icons en UI elementen
Deel, like of pin