Menu
Identiteit en website voor exclusieve makelaar - Puur Exclusief

Puur Exclusief

Identiteit en website voor exclusieve makelaar

Puur Exclusief is een nieuw merk van Puur Makelaars, waarmee ze het luxere segment van de woningmarkt bedienen. Wij ontwikkelden de identiteit en bijbehorende website.

We gaven de website een exclusieve uitstraling, met een strak ontwerp waarin wit en strakke achtergrondpatronen, samen met een condensed letter de boventoon voeren. Om de woningen goed tot recht te laten komen maakten we de website op ieder device schermvullend – fluid -, met als hoogtepunt de ‘tour’ op de woningdetailpagina. Deze automatisch spelende rondleiding neemt mensen met een foto- en videotour mee door het huis. Iedere verdieping wordt aangeduid met een plattegrond en de ruimte op de actieve foto is onderin beeld benoemd. Woningen kunnen worden bewaard, voorzien van een notitie via een eigen ‘mijn’-omgeving, waarvoor klanten zich kunnen aanmelden. Daarnaast kunnen er ook documenten en brochures mee worden gedownload. Zoeken naar exclusief aanbod kan via een zoekveld, wat zoekt over plaats, straat of faciliteit. Daarnaast kunnen er uitgelichte plaatsen of lifestyles als ingang worden gebruikt voor het oproepen van woningen.

De website is ontwikkelt op basis van WordPress. Het thema is op maat gemaakt en geoptimaliseerd voor snelheid en SEO. Klik hier om naar de website te gaan.

Concept

Concept

Design

Design

Webdevelopment

Webdevelopment

Optimalisatie

Optimalisatie
Overzichtpagina met het woningaanbod per plaats - Puur Exclusief Overzichtpagina met het woningaanbod per plaats
Woning detail pagina - Puur Exclusief Woning detail pagina
Overzichtpagina van de medewerkers - Puur Exclusief Overzichtpagina van de medewerkers
Kleuren, patronen, fotografie en UI elementen - Puur Exclusief Kleuren, patronen, fotografie en UI elementen
Overzicht lifestyles - Puur Exclusief Overzicht lifestyles
 - Puur Exclusief
Deel, like of pin