Menu
Concept en design TechNiekTalent.nu en diverse andere sites - TechniekTalent

TechniekTalent

Concept en design TechNiekTalent.nu en diverse andere sites

Het online platform TechniekTalent.nu heeft als doel om techniek te promoten zodat er meer (jonge) mensen instromen in de techniek.

Noon design heeft van 2007 – 2013 gewerkt voor TechniekTalent. Tijdens deze periode zijn er verschillende websites gerealiseerd waar noon design het concept voor heeft bedacht en ook het design voor heeft gerealiseerd. Het belangrijkste project was het platform TechniekTalent.nu zelf, maar ook diverse thema websites, zoals een minisite voor vrouwen in de techniek.

Concept

Er is een concept bedacht dat de verschillende doelgroepen aanspreekt, waaronder scholieren, het onderwijs en werkgevers.

Concept

Design

Het concept voor het platform is vertaald naar een fris design met een heldere opdeling voor de verschillende doelgroepen.

Design
Landingspagina voor bedrijven en landingspagina voor Technet - TechniekTalent Landingspagina voor bedrijven en landingspagina voor Technet
Pagina met nieuwsoverzicht en landingspagina voor scholen - TechniekTalent Pagina met nieuwsoverzicht en landingspagina voor scholen
Deel, like of pin