Menu
Turnkey oplevering corporate site BookerZzz.com - BookerZzz

BookerZzz

Turnkey oplevering corporate site BookerZzz.com

BookerZzz is een internationale organisatie en is gespecialiseerd in korte vakanties. Er zijn internationaal 14 verschillende websites met in totaal aanbiedingen van meer dan 5.000 hotels en 7000 vakantieparken. De bekendste labels van BookerZzz zijn HotelSpecials en Bungalowspecials.

Noon design heeft voor BookerZzz de corporate site www.bookerzzz.com gerealiseerd. De site is het internationale visitekaartje van BookerZzz en alle onderliggende labels. De site moet zowel voor klanten als toekomstige medewerkers een goed beeld van het bedrijf geven. Bezoekers moeten via verschillende invalshoeken door de site kunnen navigeren: via land, merk en bedrijf.

Het volledige ontwikkeltraject en het projectmanagement is door noon design verzorgd: de website is turnkey opgeleverd. Tijdens de ontwerpfase is er gebruik gemaakt van een interactieve klikdemo en een online tool voor prototyping. Hierdoor kon de klant meekijken en direct feedback geven. Bij de ontwikkelfase is gebruik gemaakt van een online ticketsysteem, waardoor de klant issues en wensen direct kon aangeven en de status kon volgen. De site is volledig mobile responsive, zodat deze zich aanpast aan desktop, tablet en mobiel. Het onderhoud van het CMS en de optimalisatie wordt door noon design verzorgd.

Concept

Het doel achter hun vraag was snel duidelijk. De nadruk lag op selectie van content. Wat wel, wat niet. Waarmee doe je de doelgroep teen plezier en onderscheidt Bookerzzz.com van haar concurrenten.

Concept

Design

Een neutraal ontwerp. Dat is logisch als je ook de onderliggende labels nog een gezicht wilt geven. De frisse aanblik komt van de (disproportioneel) grote achtergrond visuals. Dat maakt het behaaglijk, bijna intiem.

Design

Webdevelopment

Waarom in het CMS WordPress? In 1 woord: gebruiksvriendelijk. Dit CMS is zo overzichtelijk dat de medewerkers eigenlijk al solo konden vliegen, vanaf het moment dat de nieuwe Bookerzzz.com site de lucht in ging.

Webdevelopment

Optimalisatie

Bookerzzz wilde ook graag onze hulp bij de content. Dus de beeldselectie, redactie en schrijven van SEO-friendly teksten, wij hebben er de hand in gehad.

Optimalisatie
Overzichtspagina van de labels en de label detailpagina - BookerZzz Overzichtspagina van de labels en de label detailpagina
Teampagina en about us pagina - BookerZzz Teampagina en about us pagina
resultaat ontwerp Kleuren, lettertypes en iconen - BookerZzz resultaat ontwerp Kleuren, lettertypes en iconen
HR-pagina en job detail pagina - BookerZzz HR-pagina en job detail pagina
Land pagina en Contact pagina - BookerZzz Land pagina en Contact pagina
Deel, like of pin