Menu
Concept en design voor website Leren en Werken - Leren en Werken – UWV

Leren en Werken – UWV

Concept en design voor website Leren en Werken

Leren en Werken Zaanstreek Waterland is hét informatiepunt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden met vragen over leren en werken in de regio Zaanstreek Waterland. Het informatiepunt is een samenwerking tussen het UWV, gemeenten, onderwijsinstellingen, kenniscentra en het bedrijfsleven.

Noon design heeft in opdracht van het UWV het concept voor de nieuwe site Leren en Werken Zaanstreek Waterland bedacht en het design gerealiseerd. Het design is fris en uitdagend, zodat het de verschillende doelgroepen aanspreekt. Er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale fotografie voor herkenbaarheid. HTML-animaties in de header zorgen voor extra beleving. Qua inhoud is er een duidelijk onderscheid gemaakt tussen werkgevers en werkzoekenden, zodat de inhoud goed afgestemd kan worden op de verschillende doelgroepen. Jaar oplevering: 2013.

Concept

Mede op basis van een uitgebreide doelgroepanalyse is het concept voor de site bedacht.

Concept

Design

Het concept is omgezet in het design van de website. Daarnaast is op basis van de gedefinieerde stijl, ook het ontwerp van een nieuwsbrieftemplate opgeleverd.

Design
Overzicht Leerwerk banen en dienstenoverzicht voor werkgevers - Leren en Werken – UWV Overzicht Leerwerk banen en dienstenoverzicht voor werkgevers
Partner detailpagina en de contactpagina - Leren en Werken – UWV Partner detailpagina en de contactpagina
Deel, like of pin